Področna koda Watchet (Williton)Mesto ali regija:Watchet (Williton)
Področna koda:01984     (+441984)

Država:

Združeno kraljestvo Velike BritanijePredpona 01984 je območna koda za Watchet (Williton). In Watchet (Williton) se nahaja v Združeno kraljestvo Velike Britanije. Če ste zunaj Združeno kraljestvo Velike Britanije in želite poklicati osebo v Watchet (Williton), poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Združeno kraljestvo Velike Britanije je +44, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Watchet (Williton), morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +441984.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +441984, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Watchet (Williton), lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00441984.
Kalkulator telefonskih številk


Področna koda Watchet (Williton) (Združeno kraljestvo Velike Britanije)