Področna koda Great YarmouthMesto ali regija:Great Yarmouth
Področna koda:01493     (+441493)

Država:

Združeno kraljestvo Velike BritanijePredpona 01493 je območna koda za Great Yarmouth. In Great Yarmouth se nahaja v Združeno kraljestvo Velike Britanije. Če ste zunaj Združeno kraljestvo Velike Britanije in želite poklicati osebo v Great Yarmouth, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Združeno kraljestvo Velike Britanije je +44, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Great Yarmouth, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +441493.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +441493, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Great Yarmouth, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00441493.
Kalkulator telefonskih številk


Področna koda Great Yarmouth (Združeno kraljestvo Velike Britanije)