Področna koda Downpatrick (Northern Ireland)Mesto ali regija:Downpatrick (Northern Ireland)
Področna koda:02844     (+442844)

Država:

Združeno kraljestvo Velike Britanije


Področna koda Downpatrick (Northern Ireland) (Združeno kraljestvo Velike Britanije)


Predpona 02844 je območna koda za Downpatrick (Northern Ireland). In Downpatrick (Northern Ireland) se nahaja v Združeno kraljestvo Velike Britanije. Če ste zunaj Združeno kraljestvo Velike Britanije in želite poklicati osebo v Downpatrick (Northern Ireland), poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Združeno kraljestvo Velike Britanije je +44, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Downpatrick (Northern Ireland), morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +442844.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +442844, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Downpatrick (Northern Ireland), lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00442844.
Kalkulator telefonskih številk