Področna koda Craignure, Isle of MullMesto ali regija:Craignure, Isle of Mull
Področna koda:01680     (+441680)

Država:

Združeno kraljestvo Velike BritanijePredpona 01680 je območna koda za Craignure, Isle of Mull. In Craignure, Isle of Mull se nahaja v Združeno kraljestvo Velike Britanije. Če ste zunaj Združeno kraljestvo Velike Britanije in želite poklicati osebo v Craignure, Isle of Mull, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Združeno kraljestvo Velike Britanije je +44, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Craignure, Isle of Mull, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +441680.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +441680, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Craignure, Isle of Mull, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00441680.
Kalkulator telefonskih številk


Področna koda Craignure, Isle of Mull (Združeno kraljestvo Velike Britanije)