Področna koda Craignure, Isle of MullMesto ali regija:Craignure, Isle of Mull
Področna koda:01680     (+441680)

Država:

Združeno kraljestvo Velike Britanije


Področna koda Craignure, Isle of Mull (Združeno kraljestvo Velike Britanije)


Predpona 01680 je območna koda za Craignure, Isle of Mull. In Craignure, Isle of Mull se nahaja v Združeno kraljestvo Velike Britanije. Če ste zunaj Združeno kraljestvo Velike Britanije in želite poklicati osebo v Craignure, Isle of Mull, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Združeno kraljestvo Velike Britanije je +44, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Craignure, Isle of Mull, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +441680.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +441680, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Craignure, Isle of Mull, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00441680.
Kalkulator telefonskih številk