Področna koda Broadford, Isle of SkyeMesto ali regija:Broadford, Isle of Skye
Področna koda:01471     (+441471)

Država:

Združeno kraljestvo Velike BritanijePredpona 01471 je območna koda za Broadford, Isle of Skye. In Broadford, Isle of Skye se nahaja v Združeno kraljestvo Velike Britanije. Če ste zunaj Združeno kraljestvo Velike Britanije in želite poklicati osebo v Broadford, Isle of Skye, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Združeno kraljestvo Velike Britanije je +44, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Broadford, Isle of Skye, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +441471.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +441471, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Broadford, Isle of Skye, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00441471.
Kalkulator telefonskih številk


Področna koda Broadford, Isle of Skye (Združeno kraljestvo Velike Britanije)