Področna koda Broadford, Isle of Skye



Mesto ali regija:Broadford, Isle of Skye
Področna koda:01471     (+441471)

Država:

Združeno kraljestvo Velike Britanije


Področna koda Broadford, Isle of Skye (Združeno kraljestvo Velike Britanije)


Predpona 01471 je območna koda za Broadford, Isle of Skye. In Broadford, Isle of Skye se nahaja v Združeno kraljestvo Velike Britanije. Če ste zunaj Združeno kraljestvo Velike Britanije in želite poklicati osebo v Broadford, Isle of Skye, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Združeno kraljestvo Velike Britanije je +44, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Broadford, Isle of Skye, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +441471.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +441471, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Broadford, Isle of Skye, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00441471.




Kalkulator telefonskih številk