Področna koda 0884 / +39884Področna koda 0884 / +39884 (Italija)


Predpona 0884 je območna koda za Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia). In Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia) se nahaja v Italija. Če ste zunaj Italija in želite poklicati osebo v Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia), poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Italija je +39, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia), morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +39884.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +39884, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia), lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0039884.
Kalkulator telefonskih številk