Najdi in izbriši podvojene naslove


Programska oprema za iskanje
in brisanje podvojenih naslovov

Ste utrujeni od dela z nekakovostnimi podatki, kot so tisti, ki jih najdemo v marketinških seznamih naslovov? s podvojenimi vnosi, ki jih je težko prepoznati, zlasti če gre za imena podjetij ali oseb? Ali pri združevanju podatkov iz različnih virov? Ti izdelki vam lahko ponudijo rešitev:

  • DedupeWizard 8: Enostavna programska oprema, ki jo lahko uporabite brez kakršnega koli posebnega tehničnega znanja za iskanje podvojenih naslovov v Excelu. Podvojene naslove lahko najdete z uporabo poštnih naslovov, telefonske številke in/ali e-poštnega naslova znotraj enega seznama naslovov ali v dveh seznamih naslovov, kot je potrebno za upoštevanje seznamov, ki jih lahko izključite. Obdelane so lahko samo datoteke v Excelu.
  • DataQualityTools 8: V primerjavi z DedupeWizard, DataQualityTools ponujajo več možnosti za iskanje podvojenih naslovov in tudi celo vrsto dodatnih funkcij za obdelavo podatkov o naslovih, kot je funkcija združevanja podatkovnih polj. Dodatno k Excelovim datotekam lahko program obdela tudi dBase, ACCESS, VistaDB in besedilne datoteke ter strežniške zbirke podatkov, kot so MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE in MySQL.

Dodatne informacije: www.dataqualityapps.com