Področna koda Verulam, Tongaat, Ballito, StangerMesto ali regija:Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger
Področna koda:032     (+2732)

Država:

Južna Afrika


Področna koda Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger (Južna Afrika)


Predpona 032 je območna koda za Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger. In Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger se nahaja v Južna Afrika. Če ste zunaj Južna Afrika in želite poklicati osebo v Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Južna Afrika je +27, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +2732.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +2732, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 002732.
Kalkulator telefonskih številk