Področna koda Uberlândia, Uberaba, Patos de MinasMesto ali regija:Uberlândia, Uberaba, Patos de Minas
Področna koda:34     (+55 34)

Država:

Brazilija


Področna koda Uberlândia, Uberaba, Patos de Minas (Brazilija)


Predpona 34 je območna koda za Uberlândia, Uberaba, Patos de Minas. In Uberlândia, Uberaba, Patos de Minas se nahaja v Brazilija. Če ste zunaj Brazilija in želite poklicati osebo v Uberlândia, Uberaba, Patos de Minas, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Brazilija je +55, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Uberlândia, Uberaba, Patos de Minas, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +55 34.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +55 34, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Uberlândia, Uberaba, Patos de Minas, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0055 34.
Kalkulator telefonskih številk