Področna koda Thimphu, Simtokha, Dechencholing, Taba, Kharsadrapchu, Basochu, Wangdue, Punakha, Lingshi, GasaMesto ali regija:Thimphu, Simtokha, Dechencholing, Taba, Kharsadrapchu, Basochu, Wangdue, Punakha, Lingshi, Gasa
Področna koda:2     (+975 2)

Država:

Butan


Področna koda Thimphu, Simtokha, Dechencholing, Taba, Kharsadrapchu, Basochu, Wangdue, Punakha, Lingshi, Gasa (Butan)


Predpona 2 je območna koda za Thimphu, Simtokha, Dechencholing, Taba, Kharsadrapchu, Basochu, Wangdue, Punakha, Lingshi, Gasa. In Thimphu, Simtokha, Dechencholing, Taba, Kharsadrapchu, Basochu, Wangdue, Punakha, Lingshi, Gasa se nahaja v Butan. Če ste zunaj Butan in želite poklicati osebo v Thimphu, Simtokha, Dechencholing, Taba, Kharsadrapchu, Basochu, Wangdue, Punakha, Lingshi, Gasa, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Butan je +975, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Thimphu, Simtokha, Dechencholing, Taba, Kharsadrapchu, Basochu, Wangdue, Punakha, Lingshi, Gasa, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +975 2.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +975 2, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Thimphu, Simtokha, Dechencholing, Taba, Kharsadrapchu, Basochu, Wangdue, Punakha, Lingshi, Gasa, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00975 2.
Kalkulator telefonskih številk