Področna koda Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-ShannonMesto ali regija:Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon
Področna koda:071     (+35371)

Država:

Irska


Področna koda Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon (Irska)


Predpona 071 je območna koda za Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon. In Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon se nahaja v Irska. Če ste zunaj Irska in želite poklicati osebo v Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Irska je +353, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +35371.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +35371, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0035371.
Kalkulator telefonskih številk