Področna koda Porto Alegre, Santa Cruz do Sul, TorresMesto ali regija:Porto Alegre, Santa Cruz do Sul, Torres
Področna koda:51     (+55 51)

Država:

Brazilija


Področna koda Porto Alegre, Santa Cruz do Sul, Torres (Brazilija)


Predpona 51 je območna koda za Porto Alegre, Santa Cruz do Sul, Torres. In Porto Alegre, Santa Cruz do Sul, Torres se nahaja v Brazilija. Če ste zunaj Brazilija in želite poklicati osebo v Porto Alegre, Santa Cruz do Sul, Torres, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Brazilija je +55, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Porto Alegre, Santa Cruz do Sul, Torres, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +55 51.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +55 51, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Porto Alegre, Santa Cruz do Sul, Torres, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0055 51.
Kalkulator telefonskih številk