Področna koda Pematang Siantar, Simalungun, BatubaraMesto ali regija:Pematang Siantar, Simalungun, Batubara
Področna koda:0622     (+62622)

Država:

Indonezija


Področna koda Pematang Siantar, Simalungun, Batubara (Indonezija)


Predpona 0622 je območna koda za Pematang Siantar, Simalungun, Batubara. In Pematang Siantar, Simalungun, Batubara se nahaja v Indonezija. Če ste zunaj Indonezija in želite poklicati osebo v Pematang Siantar, Simalungun, Batubara, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Indonezija je +62, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Pematang Siantar, Simalungun, Batubara, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +62622.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +62622, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Pematang Siantar, Simalungun, Batubara, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0062622.
Kalkulator telefonskih številk