Področna koda Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-WestMesto ali regija:Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West
Področna koda:62     (+41 62)

Država:

Švica


Področna koda Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West (Švica)


Predpona 62 je območna koda za Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West. In Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West se nahaja v Švica. Če ste zunaj Švica in želite poklicati osebo v Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Švica je +41, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +41 62.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +41 62, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0041 62.
Kalkulator telefonskih številk