Področna koda Newry (Northern Ireland)Mesto ali regija:Newry (Northern Ireland)
Področna koda:02830     (+442830)

Država:

Združeno kraljestvo Velike Britanije


Področna koda Newry (Northern Ireland) (Združeno kraljestvo Velike Britanije)


Predpona 02830 je območna koda za Newry (Northern Ireland). In Newry (Northern Ireland) se nahaja v Združeno kraljestvo Velike Britanije. Če ste zunaj Združeno kraljestvo Velike Britanije in želite poklicati osebo v Newry (Northern Ireland), poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Združeno kraljestvo Velike Britanije je +44, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Newry (Northern Ireland), morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +442830.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +442830, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Newry (Northern Ireland), lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00442830.
Kalkulator telefonskih številk