Področna koda Negeri Sembilan, Malacca, Muar, TangkakMesto ali regija:Negeri Sembilan, Malacca, Muar, Tangkak
Področna koda:06     (+606)

Država:

Malezija


Področna koda Negeri Sembilan, Malacca, Muar, Tangkak (Malezija)


Predpona 06 je območna koda za Negeri Sembilan, Malacca, Muar, Tangkak. In Negeri Sembilan, Malacca, Muar, Tangkak se nahaja v Malezija. Če ste zunaj Malezija in želite poklicati osebo v Negeri Sembilan, Malacca, Muar, Tangkak, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Malezija je +60, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Negeri Sembilan, Malacca, Muar, Tangkak, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +606.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +606, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Negeri Sembilan, Malacca, Muar, Tangkak, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00606.
Kalkulator telefonskih številk