Področna koda Lichtenburg, Potchefstroom, KlerksdorpMesto ali regija:Lichtenburg, Potchefstroom, Klerksdorp
Področna koda:018     (+2718)

Država:

Južna Afrika


Področna koda Lichtenburg, Potchefstroom, Klerksdorp (Južna Afrika)


Predpona 018 je območna koda za Lichtenburg, Potchefstroom, Klerksdorp. In Lichtenburg, Potchefstroom, Klerksdorp se nahaja v Južna Afrika. Če ste zunaj Južna Afrika in želite poklicati osebo v Lichtenburg, Potchefstroom, Klerksdorp, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Južna Afrika je +27, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Lichtenburg, Potchefstroom, Klerksdorp, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +2718.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +2718, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Lichtenburg, Potchefstroom, Klerksdorp, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 002718.
Kalkulator telefonskih številk