Področna koda Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-EsperanceMesto ali regija:Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance
Področna koda:0860     (+61860)

Država:

Avstralija


Področna koda Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance (Avstralija)


Predpona 0860 je območna koda za Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance. In Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance se nahaja v Avstralija. Če ste zunaj Avstralija in želite poklicati osebo v Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Avstralija je +61, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +61860.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +61860, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0061860.
Kalkulator telefonskih številk