Področna koda General Villegas, provincia de Buenos AiresMesto ali regija:General Villegas, provincia de Buenos Aires
Področna koda:03388     (+543388)

Država:

Argentina


Področna koda General Villegas, provincia de Buenos Aires (Argentina)


Predpona 03388 je območna koda za General Villegas, provincia de Buenos Aires. In General Villegas, provincia de Buenos Aires se nahaja v Argentina. Če ste zunaj Argentina in želite poklicati osebo v General Villegas, provincia de Buenos Aires, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Argentina je +54, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v General Villegas, provincia de Buenos Aires, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +543388.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +543388, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v General Villegas, provincia de Buenos Aires, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00543388.
Kalkulator telefonskih številk