Področna koda British Columbia (Vancouver Island & Mainland)Mesto ali regija:British Columbia (Vancouver Island & Mainland)
Področna koda:250     (+1 250)

Država:

Kanada


Področna koda British Columbia (Vancouver Island & Mainland) (Kanada)


Predpona 250 je območna koda za British Columbia (Vancouver Island & Mainland). In British Columbia (Vancouver Island & Mainland) se nahaja v Kanada. Če ste zunaj Kanada in želite poklicati osebo v British Columbia (Vancouver Island & Mainland), poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Kanada je +1, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v British Columbia (Vancouver Island & Mainland), morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +1 250.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +1 250, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v British Columbia (Vancouver Island & Mainland), lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 001 250.
Kalkulator telefonskih številk