Področna koda Ascoli Piceno (San Benedetto del Tronto)Mesto ali regija:Ascoli Piceno (San Benedetto del Tronto)
Področna koda:0735     (+39735)

Država:

Italija


Področna koda Ascoli Piceno (San Benedetto del Tronto) (Italija)


Predpona 0735 je območna koda za Ascoli Piceno (San Benedetto del Tronto). In Ascoli Piceno (San Benedetto del Tronto) se nahaja v Italija. Če ste zunaj Italija in želite poklicati osebo v Ascoli Piceno (San Benedetto del Tronto), poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Italija je +39, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Ascoli Piceno (San Benedetto del Tronto), morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +39735.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +39735, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Ascoli Piceno (San Benedetto del Tronto), lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0039735.
Kalkulator telefonskih številk