Področna koda Al-Qassim, Buraidah, Majma, HailMesto ali regija:Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail
Področna koda:016     (+96616)

Država:

Saudova Arabija


Področna koda Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail (Saudova Arabija)


Predpona 016 je območna koda za Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail. In Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail se nahaja v Saudova Arabija. Če ste zunaj Saudova Arabija in želite poklicati osebo v Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Saudova Arabija je +966, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +96616.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +96616, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0096616.
Kalkulator telefonskih številk