Področna koda 6 / +9756Področna koda 6 / +9756 (Butan)


Predpona 6 je območna koda za Gelephu, Suray, Lodrai, Sarpang, Tsirang, Damphu, Dagana, Dagapela, Drujegang, Panbang. In Gelephu, Suray, Lodrai, Sarpang, Tsirang, Damphu, Dagana, Dagapela, Drujegang, Panbang se nahaja v Butan. Če ste zunaj Butan in želite poklicati osebo v Gelephu, Suray, Lodrai, Sarpang, Tsirang, Damphu, Dagana, Dagapela, Drujegang, Panbang, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Butan je +975, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Gelephu, Suray, Lodrai, Sarpang, Tsirang, Damphu, Dagana, Dagapela, Drujegang, Panbang, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +975 6.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +975 6, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Gelephu, Suray, Lodrai, Sarpang, Tsirang, Damphu, Dagana, Dagapela, Drujegang, Panbang, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00975 6.
Kalkulator telefonskih številk