Področna koda 23 / +25523Področna koda 23 / +25523 (Tanzanija)


Predpona 23 je območna koda za Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani. In Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani se nahaja v Tanzanija. Če ste zunaj Tanzanija in želite poklicati osebo v Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Tanzanija je +255, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +255 23.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +255 23, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 00255 23.
Kalkulator telefonskih številk