Področna koda 13 / +5513Področna koda 13 / +5513 (Brazilija)


Predpona 13 je območna koda za Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape. In Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape se nahaja v Brazilija. Če ste zunaj Brazilija in želite poklicati osebo v Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Brazilija je +55, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +55 13.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +55 13, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0055 13.
Kalkulator telefonskih številk