Področna koda 0375 / +64375Področna koda 0375 / +64375 (Nova Zelandija)


Predpona 0375 je območna koda za Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast. In Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast se nahaja v Nova Zelandija. Če ste zunaj Nova Zelandija in želite poklicati osebo v Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Nova Zelandija je +64, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +64375.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +64375, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0064375.
Kalkulator telefonskih številk