Področna koda 0359 / +61359Področna koda 0359 / +61359 (Avstralija)


Predpona 0359 je območna koda za Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges. In Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges se nahaja v Avstralija. Če ste zunaj Avstralija in želite poklicati osebo v Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Avstralija je +61, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +61359.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +61359, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 0061359.
Kalkulator telefonskih številk