Področna koda 035 / +2735Področna koda 035 / +2735 (Južna Afrika)


Predpona 035 je območna koda za Zululand (St. Lucia, Richards Bay). In Zululand (St. Lucia, Richards Bay) se nahaja v Južna Afrika. Če ste zunaj Južna Afrika in želite poklicati osebo v Zululand (St. Lucia, Richards Bay), poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Južna Afrika je +27, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Zululand (St. Lucia, Richards Bay), morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +2735.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +2735, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Zululand (St. Lucia, Richards Bay), lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 002735.
Kalkulator telefonskih številk