Področna koda 034 / +6634Področna koda:034     (+6634)
Mesto ali regija:Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram

Država:

TajskaPredpona 034 je območna koda za Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram. In Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram se nahaja v Tajska. Če ste zunaj Tajska in želite poklicati osebo v Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram, poleg področne kode potrebujete tudi kodo države, ki jo želite poklicati. Koda države za Tajska je +66, zato, če ste v Slovenija in želite poklicati osebo v Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram, morate pred telefonsko številko te osebe vtipkati številko +6634.

V tem primeru je ničla pred območno kodo izpuščena.

Znak plus na začetku telefonske številke se običajno lahko uporabi v tej obliki. Vendar se bolj pogosto znak plus zamenja z zaporedjem številk, ki telefonsko omrežje opozorijo, da želite poklicati telefonsko številko v drugi državi. ITU priporoča uporabo 00, ki se prav tako uporablja v številnih državah, vključno z vsemi evropskimi državami.

Kot alternativo +6634, ki jo morate postaviti pred telefonsko številko osebe v Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram, lahko, da bi jo poklicali iz Slovenija, uporabite tudi 006634.
Kalkulator telefonskih številk


Področna koda 034 / +6634 (Tajska)